Mitjans. En aquesta entrevista, Oscar Mateos, responsable de l’àrea social de CiJ, fa un balanç de la 11a edició del Fòrum Social Mundial que fa unes setmanes ha tingut lloc a Dakar (Senegal).

¿TE GUSTA LO QUE HAS LEÍDO?
Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Con tan solo 1,5 € al mes haces posible este espacio.
Miembro del área social de CJ. Profesor de Relaciones Internacionales de la Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales Blanquerna (Universitat Ramon Llull) y delegado del rector para el impulso de la Agenda 2030. Es miembro de la Junta de Gobierno del Institut Català per la Pau (ICIP) e investigador asociado del CIDOB. Fue el responsable del área social de CJ entre 2010 y 2020.
Artículo anteriorEntrevista a «Paraules de Vida», Oscar Mateos: «El Fòrum Social de Dakar ha posat de manifest la vitalitat del teixit social africà»
Artículo siguienteEntrevista a Lucía Ramón, teóloga feminista: «La emancipación de las mujeres es un reto para el cristianismo del siglo XXI»

1 COMENTARIO

  1. Quin goig, Oscar!!! Ja sabíem que estàvem molt units, però sortir al mateix programa en vídeos tan personals ja és massa. Sí, mirar el món amb esperança és un deure cristià. Déu ens l’ha posat a les nostres mans i nosaltres hem de fer el que poguem pel bé dels nostres germans Gràcies, Senyor. Una abraçada Griselda

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here