Mar Griera

Mar Griera: nous espais de religiositat

Cristianisme i JustíciaVam aprofitar la visita de Mar Griera en el marc de la jornada “Nous espais de religiositat. Els joves i l’experiència del transcendent” per fer-li aquesta petita entrevista.

La sociòloga va venir també a una sessió dels “Dilluns dels Drets Humans” per parlar sobre fonamentalismes cristians i autoritarismes. En aquesta entrevista vam poder aprofundir en alguna de les qüestions que es van plantejar.

Mar Griera és professora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Directora del grup d’investigació ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió). Els seus treballs es centren en investigar la intersecció entre religió, espiritualitat, identitat i la política a l’Europa contemporània.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.