Víctor Codina

Entrevista amb Víctor Codina. El Sínode de l’Amazònia

Cristianisme i JustíciaVíctor Codina, jesuïta, va estudiar filosofia i teologia a Sant Cugat, Innsbruck i Roma. Doctor en Teologia, ha viscut 36 anys a Bolívia, treballant amb sectors populars i en la formació de laics a Oruro i Santa Cruz. Ha estat professor de teologia a la Universidad Católica Bolivia de Cochabamba alternant amb el treball pastoral a barris populars. 

Víctor Codina va estar convidat en qualitat d’expert al Sínode de l’Amazònia. Vam tenir l’oportunitat de parlar amb ell i aprofundir en algunes qüestions d’aquest sínode fonamental. Vam parlar del tracte del sínode als mitjans de comunicació, del paper protagonista dels pobles amazònics, especialment dones, de la metodologia del “veure” i “escoltar” i del seu vincle amb la teologia de l’alliberament.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.