Entrevista amb J. I. González Faus: "El silenci i el crit. El budisme i els profetes d'Israel"

Entrevista amb J. I. González Faus: “El silenci i el crit. El budisme i els profetes d’Israel”

Cristianisme i Justícia. En aquesta entrevista José Ignacio González Faus presenta el Quadern CJ n. 208: “El silenci i el crit. El budisme i els profetes d’Israel”.

El quadern que presentem intenta comparar textos de L’ensenyament de Buda i textos socials dels profetes (culminant en Jesús com a «més que profeta»). Tot i les diferències l’autor defensa la necessitat de comprendre que són llenguatges complementaris i que cap d’ells es mantindrà i assolirà la seva plenitud sense l’altre. Un crit que no brolla d’un «silenci» autèntic (d’una riquesa interior) podrà ser «polític» però no serà profètic. Un silenci que no desemboqui en crit i en denúncia profètica, serà un silenci buit.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.