Entrevista amb Xavier Casanovas: "Fiscalitat justa, una lluita global"

Entrevista amb Xavier Casanovas: “Fiscalitat justa, una lluita global”

Cristianisme i Justícia. En aquesta entrevista Xavier Casanovas presenta el Quadern CJ n. 205: “Fiscalitat justa, una lluita global”.

Quan parlem de fiscalitat i impostos ens envaeix un mar de preguntes: En paguem massa? Realment són útils o ens els podríem estalviar? Té sentit que jo pagui impostos quan hi ha tanta corrupció? La qüestió fiscal ha estat molt de temps fora del debat polític i social, i només els darrers anys, amb l’impacte de la crisi econòmica i el daltabaix de la globalització, tornem a posar el focus en aquesta qüestió clau per al sosteniment dels nostres estats del benestar. El debat sobre el model impositiu ens trasllada a la discussió sobre el model de societat que volem i com el volem finançar.  Després de 27 anys, Cristianisme i Justícia torna a posar damunt la taula les tensions i qüestions pendents per a construir un sistema fiscal just i solidari, peça fonamental en l’actual lluita contra les desigualtats.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.