Entrevista amb Jaume Botey: "A 500 anys de la reforma protestant"

Entrevista amb Jaume Botey: “A 500 anys de la reforma protestant”

Cristianisme i Justícia. En aquesta entrevista, Jaume Botey presenta el Quadern CJ n. 204: “A 500 anys de la reforma protestant”.

No es pot entendre l’Europa d’avui sense la Reforma del segle XVI i la figura de Luter. Aquell conflicte va anar més enllà de l’àmbit religiós i va posar de manifest l’existència de dues cultures, dos models de relacions socials, dues maneres d’entendre la política i el poder i, fins i tot, dos models econòmics. Molts d’aquells debats que van configurar l’inici del Renaixement tornen a ser els grans debats d’avui en una societat europea tan perplexa com la de llavors.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.