Entrevista amb Joan Carrera i Llorenç Puig: "Cap a una ecologia integral"

Entrevista amb Joan Carrera i Llorenç Puig: “Cap a una ecologia integral”

Cristianisme i Justícia. «No hi ha dues crisis separades, una d’ambiental i una altra de social, sinó una sola i complexa crisi socioambiental». A partir d’aquesta tesi central en la Laudato si’, el quadern “Cap a una ecologia integral” ens presenta les idees i valors nuclears de l’encíclica i ens proposa una superació del dilema justícia/mediambient, lluita contra la pobresa/cura del planeta. El camí cap a una ètica ecològica integral es converteix, així, en l’única solució possible al carreró sense sortida al quan ens ha portat l’actual sistema de producció i consum.

Amb motiu d’aquesta publicació vam tenir l’oportunitat de xerrar amb els seus autors, Joan Carrera i Llorenç Puig, i recollir algunes de les seves reflexions en el següent vídeo.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.