Teresa Forcades: L'ídol mercat

Teresa Forcades: L’ídol mercat

Cristianisme i JustíciaJa no adorem una estàtua, però seguim adorant entitats que són obra de mans humanes. Ens cal superar la lògica sacrificial de l’ídol per una lògica del do i la gratuïtat. Desemmascarar i comprendre les noves idolatries del nostre temps ens ajuda a explicar perquè sembla que ‘ballem sobre la coberta del Titànic’ quan tantes realitats del nostre món s’enfonsen.

En el marc del curs “Noves idolatries del segle XXI. Desemmascarant els falsos déus dels nostres dies” que va tenir lloc entre el 20 d’octubre i el 24 de novembre al nostre centre, vam poder fer-li algunes preguntes a la Teresa Forcades abans de la seva sessió sobre el mercat com a ídol.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.