Cristianisme i JustíciaEntre els diferents grups de treball de Cristianisme i Justícia es troba el Grup d’economia que conformen Jesús Renau, Inmaculada Naranjo, Nacho Beltrán i Francisco Ferrer. En ell es reflexiona al voltant dels pressupostos i elements fonamentals del model econòmic actual, per contrastar-los amb els valors que emanen de la Doctrina Social de l’Església i en general de la tradició i la teologia cristiana. El grup treballa des d’una doble perspectiva: en primer lloc, des de la revisió rigorosa dels continguts que s’ensenyen a les facultats d’economia i escoles de negocis sobre aquestes qüestions i, en segon lloc, des de l’anàlisi d’aquests continguts a la llum de la Doctrina Social de l’Església.

Com a cristians/nes no podem ignorar el patiment que genera el sistema econòmic imperant i, per això, cal reflexionar per construir alternatives pel bé comú, per la dignitat de totes les persones i per un món més just i igualitari.

El Grup d’economia es reuneix mensualment i des de maig de 2015 s’han elaborat diferents articles amb les principals conclusions del seu treball sobre la propietat privada, la feina, els diners, el salari… A continuació teniu els articles que el grup ha publicat fins ara en el nostre blog:

economía

Imatge extreta de: Pixabay

T'AGRADA EL QUE HAS LLEGIT?
Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu suport.
Amb només 1,5 € al mes fas possible aquest espai.
Article anteriorAny de la Misericòrdia: una crida a la conversió del cor
Article següentPer què seguim votant partits corruptes?

DEIXA UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari.
Please enter your name here