Present i futur del treball. Entrevista a Teresa Crespo

Present i futur del treball. Entrevista a Teresa Crespo

Cristianisme i JustíciaFa un parell de setmanes presentàvem en aquest mateix blog el quadern “El treball: present i futur. Entre la creixent precarització i la ineludible necessitat de repensar-lo”, un quadern que vol incidir en els canvis en l’àmbit del treball des de l’essencial, que va més enllà de les conjuntures de crisi o de recupera­ció. En ell s’analitzen els nous escenaris del treball sortits de la crisi espanyola i europea, les conseqüències de la reforma laboral, el paper dels sindicats, en definitiva, el model global de treball que s’ha anat gestant els darrers anys. Fet el diagnòstic, es planteja la necessitat de reflexionar sobre aquest model de treball, sobre els instruments i polítiques socials per a fer front a les causes i les conseqüències d’aquesta crisi, i a analitzar les noves (i no tan noves) formes de treball. Un quadern indispensable per a començar a reflexionar i a debatre sobre alternatives respecte el model laboral i el treball assalariat en sí mateix que ens presenta Teresa Crespo en aquesta breu entrevista.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.