Injustícies en un món ferit, globalitzat i canviant. Com respondre al repte des del diàleg fe-justícia?

Injustícies en un món ferit, globalitzat i canviant. Com respondre al repte des del diàleg fe-justícia?

Cristianisme i JustíciaFa algunes setmanes vam publicar en aquest mateix espai el vídeo de l’obertura de la 1a Jornada de pensament fe-justícia: Actualitzant el diàleg entre la fe i la lluita per un món més just celebrada a Barcelona els dies 26 i 27 de juny de 2015.

Avui continuem donant difusió als materials sorgits d’aquella jornada de reflexió i ho fem amb la ponència marc que va estar a càrrec dels teòlegs José Ignacio González Faus i Lucía Ramón i el títol de la qual va ser “Injustícies en un món ferit, globalitzat i canviant. ¿com respondre al repte des del diàleg fe-justícia?”.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.