El Camí Ignasià: una experiència de peregrinació per als homes i dones del segle XXI

El Camí Ignasià: una experiència de peregrinació per als homes i dones del segle XXI

Jesuïtes CatalunyaDivendres vinent, 31 de juliol, dia de la festivitat de Sant Ignasi de Loiola, tindrà lloc l’obertura de l’Any Jubilar del Camí Ignasià. Els actes de celebració es faran el mateix dia 31 al Santuari de la Cova Sant Ignasi de Manresa, i l’endemà dia 1 d’agost, al Santuari de Loiola, a Azpeitia (Guipúscoa). Són els dos Santuaris que uneix el Camí Ignasià, aquesta ruta de gairebé 700 quilòmetes que la Companyia de Jesús, amb el suport d’institucions públiques i privades, està impulsant.

El camí ignasià recrea la ruta que Ignasi de Loiola, sent cavaller, va recórrer l’any 1522 des de Loiola fins a Manresa. Aquest itinerari ofereix l’oportunitat de viure una experiència de peregrinació, seguint el procés espiritual que va fer Ignasi. Si en voleu saber més, inicieu el recorregut amb aquest vídeo i visiteu www.caminoignaciano.org, on trobareu tota la informació necessària per posar-vos en ruta.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.