Entrevista amb Joan Carrera: La revolució de cada dia

Cristianisme i JustíciaFa algunes setmanes vam publicar un nou quadern CJ escrit per Joan Carrera, on el seu autor es pregunta què aporta la fe cristiana com a proposta de vida, i com aquesta fe pot també enriquir-se a partir de les propostes de transformació profunda que sorgeixen en molts altres llocs.

El capitalisme ha impregnat tant el nostre dia a dia (el treball, les relacions socials, la idea de felicitat…), que una alternativa a aquest sistema només pot construir-se partint d’aquesta quotidianitat. I per a això, un diàleg serè a partir del respecte i l’obertura, pot acabar desembocant en una inesperada revolució que ajudi a superar la situació actual.

Amb motiu d’aquesta publicació, vam tenir l’oportunitat de xerrar amb Joan Carrera i recollir algunes de les seves reflexions en el següent vídeo.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.