Entrevista amb J. A. Pagola – Cinc paraules de Jesús per a una societat ferida, indignada i en lluita

Cristianisme i JustíciaEl passat 14 d’octubre vam celebrar la inauguració del curs 2013-14 i vam tenir la sort de comptar amb el teòleg José Antonio Pagola que ens va parlar d’on encaixa Jesús en aquesta societat ferida, indignada i en lluita on vivim i per a això ens va llançar algunes preguntes: És possible, avui, “una altra” Església? És possible que s’iniciï una reacció revitalitzadora en el si de les comunitats cristianes? Pot el cristianisme actual trobar en el seu interior el vigor que necessita per iniciar un veritable procés de conversió cap a Jesús?

Abans de la conferència vam tenir l’oportunitat de xerrar amb ell i que ens donés algunes claus sobre tot això…

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.