Entrevista amb J. I. González Faus: Una església nova per a un món nou

Entrevista amb J. I. González Faus: Una església nova per a un món nou

Cristianisme i Justícia. Acabem de publicar un nou quadern CJ escrit per José Ignacio González Faus, on el seu autor, partint de la lectura de la Gaudium et spes, va desgranant els tres àmbits en els quals l’Església podria oferir la seva bona nova a un món ferit: la justícia, la pau i la integritat de la creació. I és que ara per ara resulta impossible imaginar una Església desvinculada d’aquelles grans qüestions que aclaparen la vida de milions d’éssers humans.

Amb motiu d’aquesta publicació, vam tenir l’oportunitat de xerrar amb José Ignacio González Faus i recollir algunes de les seves reflexions en el següent vídeo.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.