El discurs del President de l’Uruguai a la cimera de Rio+20: una interpel•lació diferent

Veus. El discurs del president de l’Uruguai,  José Mujica, a la cimera de Rio+20 ha circulat intensament per les xarxes socials. “Què és el que busquem? Som realment feliços? Estem governant les nostres invencions o deixem que elles ens governen a nosaltres? Que li passaria a aquest planeta si els indis tinguessin la mateixa proporció d’automòbils per família que els alemanys? Quan oxigen ens quedaria per a respirar? És possible parlar de solidaritat i que estiguem junts en una economia basada en la competència despietada? Fins a on arriba la nostra fraternitat?”, van ser alguns dels interrogants que va deixar a la consciència del món. Val la pena escoltar els 10 minuts de la seva intervenció.

 

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.