Mòbil nou i gratis? No, gràcies!

Cristianisme i Justícia. Amb motiu del Mobile World Congress creiem oportú recuperar un Paper que CiJ va publicar al setembre de 2007 i que mostrava algunes dades relacionades amb la fabricació i utilització dels telèfons mòbils en la nostra societat. Si t’interessa i t’agrada, ¿Ens ajudes a moure per les xarxes socials? Gràcies! 

“Probablement t’has sentit bombardejat darrerament per la publicitat de telèfons mòbils cada vegada més nous, petits i amb més funcions que probablement mai utilitzaràs. Has pogut resistir? Oferim a les següents línies algunes informacions que sovint no posem sobre la taula en les nostres decisions de consum. Estan centrades en la microelectrònica com a producte encara que moltes d’elles són generalitzables a d’altres productes. Esperem que ens ajudin a caminar vers un consum més responsable.!”

http://www.marketingdirecto.com/noticias/especiales/mobile-world-congress-2012/
Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.