Vídeo-quaderns. José Ignacio González Faus explica en aquest quadern les raons d’una crisi tan profunda com la que viu l’esquerra al nostre país, a partir de la tesi ques’ha abandonat una identitat d’esquerra econòmica fonamentada en la igualtat. 

T'AGRADA EL QUE HAS LLEGIT?
Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu suport.
Amb només 1,5 € al mes fas possible aquest espai.
Jesuïta. Membre de l'Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia. Entre les seves obres, cal esmentar  La Humanidad nueva. Ensayo de cristología (1975), Acceso a Jesús (1979), Proyecto de hermano. Visión creyente del hombre (1989) o Vicarios de Cristo: los pobres en la teología y espiritualidad cristianas (2004). Els seus últims llibres són El rostro humano de Dios,  Otro mundo es posible… desde Jesús i El amor en tiempos de cólera… económica. Escriu habitualment al diari La Vanguardia. Autor de nombrosos quaderns de Cristianisme i Justícia.
Article anteriorComunicat de la GOAC i les JOC davant la nova reforma laboral
Article següentEl futur de la vida religiosa

DEIXA UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari.
Please enter your name here