Reflexió de cap d’any de Cristianisme i Justícia: ‘Noves cruïlles, nous signes d’esperança’

Reflexió final d’any de CJ. «Noves cruïlles, nous signes d’esperança.»Aquest és el títol de la reflexió de final d’any que hem elaborat des de Cristianisme i Justícia. En el text fem referència tant als punts que considerem més preocupants de l’actual situació econòmica i social com alguns signes d’esperança que ens podrien ajudar a superar aquest difícil moment. Davant el risc d’anar vers un “escenari de més pobresa i desigualtat”, es fa necessària la recerca de formes d’organització social més justes.

Si vols llegar la Reflexió de cap d’any sencera, fes clic aquí. [Ens ajudes a difondre-la per les xarxes socials?]

 

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.