15m, interpel·lació i repte

Dolors Oller. En el següent text (“15m: interpel·lació i repte”), Dolors Oller realitza una exhaustiva i molt interessant anàlisi del Moviment 15-m (en català). A continuació reproduïm un fragment:

“Mentre els polítics feien el seu habitual discurs d’esquena a la gent i la campanya per les eleccions municipals del 22 de maig es desenvolupava en la seva rutina, al marge del carrer, la societat civil, encapçalada per joves sense un futur clar, sortia i prenia les places de les principals capitals espanyoles. Començava, així, un període d’ acampades que en els casos de Madrid i Barcelona han durat mes d’un mes i mig, anant, contra tot pronòstic, molt més enllà de la “jornada de reflexió”, potser perquè la situació de greu deteriorament de la confiança entre representants i representats, agreujada per una crisis econòmica que sembla no tenir sortida, demandava a crits més debat, reflexió i denuncia, necessaris per a que pogués anar emergint un malestar larvat que s’ha anat estenent en gran part dels sectors socials des de fa dècades.”

Per a descarregar tot el document, fes click aquí: http://blog.cristianismeijusticia.net/wp-content/15M_versi%C3%B3_final.pdf

 

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.