En record del P. Ignasi Salvat

Llorenç Puig, director de Cristianisme i Justícia. Aquest matí, dia de sant Joan Baptista, a les 6h i després d’una llarga malaltia ha mort el p. Ignasi Salvat. Volem manifestar en nom de tot l’equip de Cristianisme i Justícia el profund agraïment per qui, ara fa 30 anys, i com a Provincial dels jesuïtes de Catalunya, va donar l’impuls inicial a CJ.

El seu suport incondicional al Centre va continuar més tard com a president del Patronat, càrrec que ocupà durant molts anys, i des del qual va seguir inspirant i animant el treball de reflexió, del qual n’era un dels pilars fonamentals, com a bon coneixedor de les qüestions ètiques i morals.

Fins el darrer moment, i tot i la seva precària salut, va seguir participant en les activitats de CJ. El recordo al “Recés a la Ciutat” de la setmana santa d’aquest any, i en la darrera xerrada del curs on es va presentar el quadern de Benjamín Bastida sobre la crisi econòmica. L’Ignasi estava assegut a primera fila seguint, com sempre amb molt d’interès, tot el que s’hi deia.

Sens dubte el seu esperit apassionat, i el seu total lliurament al treball per un món més just des d’una profunda experiència de fe, restarà amb nosaltres i ens seguirà animant i impulsant.

Que el Senyor el beneeixi a mans plenes.

L’enterrament serà demà dissabte 25 a les 16:30h a l’església Centre Borja de Sant Cugat del Vallès.

Divendres dia 1 de juliol, Festivitat del Sagrat Cor de Jesús,  celebrarem una Eucaristia funeral a les 20h a l’església del carrer de Casp, 27 de Barcelona.

Notícia a pàgina Jesuites.net, fes click aquí: http://jesuites.net/noticies/consulta.php?id=274

 

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.