L’altra via

Cristianisme i JustíciaCol.lecció CJ Virtual. “L’altra via” és un text de Francesco Gesualdi, traduït al castellà per CJ pel seu valor reivindicatiu i perquè planteja un dels temes, segurament, crucials en els propers anys: la necessitat d’avançar vers un canvi de paradigma civilitzador. Des d’Ignacio Ellacuría (amb la idea de la “civilització de la pobresa”), fins el concepte del “ben viure” proposat pel món indigenista, als darrers anys s’ha desencadenat un important debat sobre la necessitat de replantejar profundament el model de producció i consum en què vivim instal·lats una bona part del planeta. El text de Gesualdi no és només una crítica apassionada cap a la deriva consumista de la humanitat, ni un valuós recull de dades que ajuden a reflexionar, és també un catàleg de propostes encaminades vers la construcció d’allò que l’autor defineix com “una economia del respecte”.

Per a veure el text, fes clic aquí: http://www.fespinal.com/html/comuns/La_otra_via.pdf

buen-vivirhttp://argentina.indymedia.org/news/2010/11/760762.php
Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.