Els aturats, tema de la pregària del cicle “Des del clam dels oprimits…”

Agenda. Cristianisme i Justícia convoca, per al dilluns 15 de febrer, la pregària “Els aturats, avui”, que tindrà lloc a l’església dels jesuïtes de Casp, a les 20.15h. (C/ Casp, 27 de Barcelona). Aquesta trobada s’emmarca en les pregàries mensuals del cicle “Des del clam dels oprimits…”

que volen ser un espai de reflexió i pregària sempre des d’una realitat concreta del nostre món. La trobada consisteix en 45 minuts de reflexió, pregària i silenci, a partir d’un esdeveniment, un testimoni, i la lectura de textos bíblics. En aquesta ocasió, la sessió es dedica a l’actual context de crisi econòmica i, concretament, a la realitat de les persones que es troben avui a l’atur.

Aquest cicle de pregàries està organitzat per Cristianisme i Justícia, en col.laboració amb Justícia i Pau, Càritas i el Secretariat Diocesà pels Marginats.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.