Jon Sobrino, doctor honoris causa per Deusto

Cristianisme i Justícia. La Universitat de Deusto, a proposta de l’Institut de Drets Humans Pedro Arrupe i la Facultat de Dret, ha decidit concedir el grau de “doctor honoris causa” al jesuïta Jon Sobrino  pels seus mèrits acadèmics i el seu compromís universitari en la defensa dels drets humans, especialment del dret a la vida, de les majories empobrides de El Salvador i de tot el món, com a membre de l’equip de companys màrtirs de la UCA.

El professor Jon Sobrino, a través de la docència, la investigació, les publicacions i els seus múltiples cursos i conferències arreu del món, ha estat un exemple viu de com el servei de la fe i la promoció de la justícia es concreten universitàriament en la defensa dels drets humans de les víctimes.

La Universitat de Deusto vol atorgar aquesr reconeixement a aquest bilbaí universal com a signe del seu compromís en la construcció d’una cultura per la justícia.

L’acte acadèmic d’investidura tindrà lloc a la Universitat de Deusto el proper 10 de desembre de 2009, dia que es commemora el 61 aniversari de l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu recolzament.