Daniel Izuzquiza. Què tenen en comú un sociòleg francès establert a Califòrnia, un pescador gambià que viu a Terrassa, un lampista bolivià que dorm al barri d’Aluche, a Madrid, una religiosa catalana que treballa en la pastoral penitenciària de Màlaga i un empresari jubilat d’Alacant? Doncs que tots ells i uns quants milions de persones més viuen atrapats en el que podem anomenar “l’hipergueto global”. Vegem, per parts, a què ens referim amb aquest terme. Papers no. 197. Fes click aquí.

Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu suport.
Jesuita. Trabaja como coordinador del Centro Pueblos Unidos de la Fundación San Juan del Castillo (Servicio Jesuita a Migrantes) y vive en una comunidad de jesuitas orientada a la acogida de jóvenes migrantes africanos. Es autor de varios libros, entre ellos “Enraizados en Jesucristo. Ensayo de eclesiología radical” (Sal Terrae, 2008) y el cuaderno n. 136 de CiJ “Revolución desde abajo, descenso revolucionario. La política espiritual de Dorothy Day” (Cristianisme i Justícia, 2005).
Article anteriorEl joven, el gurú y el pájaro
Article següentJoaquín Ruiz-Giménez

DEIXA UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari.
Please enter your name here