Joan Carrera i Carrera. El cuaderno “El problema ecológico, una cuestión de justicia” es un conjunto de reflexiones en torno al Informe del PNUD 2007-2008. Este Informe presenta el vínculo entre cambio climático y desarrollo de los pueblos, mostrando como el cambio climático está afectando y afectará en gran medida a los países menos desarrollados frenando su bienestar … Y reflexiona como poder ir creando una nueva conciencia mundial para afrontar este nuevo reto para que no afecte en primer lugar a los más desfavorecidos del planeta …

T'AGRADA EL QUE HAS LLEGIT?
Per continuar fent possible la nostra tasca de reflexió, necessitem el teu suport.
Amb només 1,5 € al mes fas possible aquest espai.
Jesuïta, llicenciat en medicina i doctor en teologia. Professor de Moral Fonamental a la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor col·laborador del Departament de Ciències Socials a ESADE. Ha publicat amb Cristianisme i Justícia els quaderns «A la recerca del Regne» (quadern 101, agost 2000), «Món global. Ètica global» (quadern 118, abril 2003), «Horitzó Kyoto» (quadern 133, maig 2005), «Identitats per al segle XXI» (quadern 147, juny 2007), «El problema ecològic: una qüestió de justícia» (quadern 161, juny 2009) i «Una relació difícil. Cristianisme i societat des de la perspectiva ètica» (quadern 170, novembre 2010). És membre de l'equip de Cristianisme i Justícia.
Article anteriorConsumiu, maleïts!
Article següent“Yo sé quién mató a África”

DEIXA UN COMENTARI

Introdueix el teu comentari.
Please enter your name here