Mitjans. Fa unes setmanes, a CiJ vam presentar el quadern «Crisi, un final per escriure?«, que va contar amb la participació de Salvador Busquets, Arcadi Oliveres i l’autor del quadern, Benjamin Bastida. Sicomtv va ser-hi present i han fet aquest reportatge que volem reproduir.

Veure segon vídeo fent click aquí.

Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Licenciado en Económicas. Ha desarrollado su actividad profesional en el sector privado hasta que en el año 1995 se incorpora a Arrels Fundació, entidad de la que es director. Miembro de Cristianisme i Justicia, donde ha publicado “Nuestros vecinos de la calle”, cuaderno 150.
Artículo anteriorLa escuela pública, signo del Evangelio
Artículo siguienteNo es eso muchachos (Segunda carta al 15M)

1 COMENTARIO

  1. Hola,

    Donat l\’interès que em va despertar aquest article de Benjamín m\’he pres la llibertat de fer-ne un resum que he publicat en tres posts del meu bloc a mesura que ho anava fent. Tenia interès de fer-ne un text de fàcil lectura amb la informació més interessant i els principals conceptes per tal de compartir-ho amb tots els que volem participar amb el moviment dels indignats. Espero que hagi encertat en la redacció del resum.

    Estic molt agraït per tots i totes les que ens aporteu una mica de llum en aquest món d\’interessos i manca d\’altruisme.

    Miquel (http://miquelindignat.blogspot.com)

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here