Mitjans. La Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària ha presentat avui, en una roda de premsa, un manifest on es detallen les propostes que 24 entitats de la societat civil -entre elles Cristianisme i Justícia- plantegen per impulsar una reforma fiscal amb uns impostos més justos i per lluitar contra el frau fiscal, que en el cas de Catalunya dobla la mitjana europea superant el 22% del seu PIB.

La plataforma està formada actualment per 24 entitats socials que avui han volgut expressar la seva preocupació perquè el sistema fiscal sigui cada cop més regressiu, injust i insuficient, sobretot en un moment de crisi econòmica en què els ingressos i la despesa social haurien de ser més importants que mai.

Per veure document complet fes click aquí.

manifest_fiscalitat2http://www.confavc.org/index.php/noticies/233-un-total-de-24-entitats-han-presentat-avui-el-manifest-per-una-fiscalitat-justa-ambiental-i-solidaria-
¿TE GUSTA LO QUE HAS LEÍDO?
Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Con tan solo 1,5 € al mes haces posible este espacio.
Artículo anteriorLos rostros de la crisis
Artículo siguienteAbismos

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here