Mitjans. La Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària ha presentat avui, en una roda de premsa, un manifest on es detallen les propostes que 24 entitats de la societat civil -entre elles Cristianisme i Justícia- plantegen per impulsar una reforma fiscal amb uns impostos més justos i per lluitar contra el frau fiscal, que en el cas de Catalunya dobla la mitjana europea superant el 22% del seu PIB.

La plataforma està formada actualment per 24 entitats socials que avui han volgut expressar la seva preocupació perquè el sistema fiscal sigui cada cop més regressiu, injust i insuficient, sobretot en un moment de crisi econòmica en què els ingressos i la despesa social haurien de ser més importants que mai.

Per veure document complet fes click aquí.

manifest_fiscalitat2http://www.confavc.org/index.php/noticies/233-un-total-de-24-entitats-han-presentat-avui-el-manifest-per-una-fiscalitat-justa-ambiental-i-solidaria-
Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Artículo anteriorLos rostros de la crisis
Artículo siguienteAbismos

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here