«Governabilitat mundial» i «Àfrica i la crisi»: dues propostes de CiJ en el marc del Fòrum Social Català

Agenda. En el marc del Fòrum Social Català, Cristianisme i Justícia co-organitza amb Justícia i Pau, dues taules rodones sobre algunes de les temàtiques que el centre acostuma a tractar. El dissabte 30 de gener a les 18h, Toni Comín, Benjamí Bastida i Arcadi Oliveres, intervindran en la taula  «Democratitzar el sistema internacional: noves propostes després de la crisi». La taula abordarà el nou ordre econòmic i polític mundial resultant de la crisi, així com les principals reformes plantejades i les posibles perspectives de futur.

Per altra banda, el diumenge 31 de gener a les 10h del matí, Mbuyi Kabunda i Oscar Mateos analitzaran la situació de l’Àfrica Subsahariana en el marc de la taula: «Àfrica en la crisi i en la globalització: efectes, respostes i resistències des del continent africà».

Us convidem a assistir i paticipar en ambdós actes. Per veure tot el programahttp://fscat.blog.pangea.org/files/2009/05/Programa-FSCat-OK.pdf. Pàgina web del Fòrum Social Catalàhttp://fscat.blog.pangea.org/

Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.