Amb la gent d’Haití

Agenda. El proper dilluns 18 de gener, Cristianisme i Justícia convoca la pregària “Amb la gent d’Haití” a l’església dels jesuïtes de Casp (C. Casp, 27 de Barcelona).

Aquesta trobada està dins les pregàries mensuals del cicle “Des del clam dels oprimits…” que volen ser un espai de reflexió i pregària sempre des d’una realitat concreta del nostre món. La trobada consisteix en 45 minuts de reflexió, pregària i silenci, a partir d’un esdeveniment, un testimoni, i la lectura de textos bíblics.

Pregària: “Amb la gent d’Haití”

Lloc: Església dels Jesuïtes de Casp (Capella de Sant Ignasi). C/ Casp, 27 de Barcelona

Data: 18 de gener Hora: A les 20.15h

Organitza: Cristianisme i Justícia, en col.laboració amb Justícia i Pau, Càritas i el Secretariat Diocesà pels Marginats

Entrada lliure

——————————————————————————————

Agenda. El próximo lunes 18 de enero, Cristianisme i Justícia convoca a una oración Amb la gent d’Haití en la iglesia de los jesuitas de la calle Casp (C. Casp, 27 de Barcelona).

Este encuentro se enmarca en las oraciones mensuales del ciclo “Des del clam dels oprimits…” que quieren ser un espacio de reflexión y oración siempre des de una realidad concreta de nuestro mundo. El encuentro consiste en 45 minutos de reflexión, oración y silencio, a partir de un hecho, un testimonio y la lectura de textos bíblicos.

Oración: Amb la gent d’Haití.

LugarEsglésia dels jesuïtes de Casp (Capella de Sant Ignasi). C/ Casp, 27 de Barcelona

Fecha: 18 de enero.  Hora:  20.15h

Organiza: Cristianisme i Justícia, en colaboración con Justícia i Pau, Càritas i el Secretariat Diocesà pels Marginats

Entrada libre

Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.