Fòrum Català de Teologia i Alliberament: Versió provisional del programa!

Fòrum Català de Teologia i Alliberament: Versió provisional del programa!

Agenda. Ja podeu consultar a la web la versió provisional del programa de la trobada que farem els dies 23 i 24 de gener. Com veureu, la trobada acollirà un nombre prou considerable de tallers, que esperem que siguin del vostre interès, i que desitgem que ens ajudin a anar fent xarxa entre aquells que creiem en una vivència alliberadora de l’espiritualitat.

El document, en pdf, podeu veure’l i descarregar-vos-el des d’aquest enllaç. Encara és provisional, a l’espera de tancar els darrers tallers i participants. També ho podeu consultar a la web, en aquesta adreça.

Igualment, aprofitem per a recordar-vos que podeu inscriure-us, de forma anticipada, fins el dia 19 de gener. Per a fer-ho, a la darrera pàgina del programa que us hem enllaçat hi trobareu la informació necessària.

També podeu inscriure-us els mateixos dies del Fòrum, però us estarem infinitament agraïts si no ho deixeu per al darrer dia, ja que aleshores la logística es pot complicar molt.

MOLT IMPORTANT:

a) hi ha la previsió d’oferir un servei de guarderia. Caldria, però, que us poséssiu en contacte amb l’organització (per mail, a forum.catala@gmail.com) per a saber quines necessitats teniu (edats, horaris, etc.).

b) en cas que algú s’hagi inscrit als dinars, i hagi de menester algun tipus d’alimentació especial(al·lèrgies, vegetarians, prescripcions religioses), feu-nos ho saber també a través del correu electrònic, quant més aviat millor.

Moltes gràcies

Visitar fòrum català de teologia i alliberament en: http://teologiaialliberament.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.