Cristianisme i Justícia. Jon Sobrino, Josep Miralles i Tere Iribarren recordaran la figura de Luis de Sebastián, les seves conviccions, el seu compromís per un món més just i la seva vinculació amb «Cristianisme i Justícia».

El proper dilluns, 14 de desembre a les 20:15h, l’Església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona acollirà una trobada-pregària en record del catedràtic d’economia i professor d’ESADE Luis de Sebastián, que va morir el passat mes de maig.

De Sebastián mantingué una intensa i generosa activitat com a membre de l’equip del centre d’estudis «Cristianisme i Justícia» i aquesta trobada vol fer recordatori i agraïment pel seu compromís i aportacions.

El jesuïta i teòleg basc Jon Sobrino serà l’encarregat de glossar les conviccions de fons de Luis de Sebastián i recordar la seva vinculació amb la Companyia de Jesús, de la que va formar part des de 1950 fins a 1980. En aquesta etapa treballà a la Universitat Centreamericana de San Salvador (UCA) on compartí la causa de la justícia i els pobres amb Sobrino i els altres jesuïtes de la UCA, entre ells Ellacuría i els seus companys assassinats l’any 1989.

Després, com a economista va seguir treballant per un món veritablement més just en les seves estructures econòmiques. Ho feu en múltiples activitats: la docència, publicació de llibres, participació en nombroses institucions i iniciatives, etc. D’això en parlarà el jesuïta Josep Miralles, professor d’ESADE.

Finalment, Tere Iribarren, de Cristianisme i Justícia, parlarà de la vinculació de Luis de Sebastián amb aquesta entitat, amb la que col.laborà sempre desinteressadament, amb gran disponibilitat i amb aportacions de gran rigor i valor.

Dilluns 14 de desembre:
Trobada – Pregària en record i agraïment a Luis de Sebastián
Amb: Jon Sobrino, Josep Miralles i Tere Iribarren
Hora: A les 20:15h
Lloc: Església dels Jesuïtes. C/ Casp, 27 de Barcelona
Organitza: Cristianisme i Justícia

¿TE GUSTA LO QUE HAS LEÍDO?
Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Con tan solo 1,5 € al mes haces posible este espacio.

Amarillo esperanza
Anuario 2023

Después de la muy buena acogida del año anterior, vuelve el anuario de Cristianisme i Justícia.

Artículo anteriorConferència: «Què passa a Somàlia?»
Artículo siguienteObama y las «guerras justas»

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here