Cristianisme i Justícia / Justícia i Pau. El proper dilluns 14, a les 19h, a la sala de conferències de CiJ, us convidem a la conferència: «Què passa a Somàlia? Quines esperances de futur?», amb Josep Maria Royo, Investigador de l’Escola de Cultura de Pau, i Itziar Ruiz-Giménez, Presidenta de la secció espanyola d’Amnistia Internacional. Somàlia és un país amb un Estat totalment fragmentaten mans de senyors de la guerra en pràcticaguerra civil, que no veu la llum al final del túnel.L’esperança de vida és només de 47 anys. La sevaeconomia se sustenta en el sector primari i desubsistència, especialment la ramaderia i la pesca.Els assalts als pesquers són una conseqüènciamés d’aquesta situació. Però, les informacions queens arriben sempre són incompletes i complexesd’entendre, ja que parlem d’un conflicte latent existentdes de fa pràcticament 20 anys.

¿TE GUSTA LO QUE HAS LEÍDO?
Para continuar haciendo posible nuestra labor de reflexión, necesitamos tu apoyo.
Con tan solo 1,5 € al mes haces posible este espacio.
Artículo anteriorLas navidades y el sueño de riqueza absoluta
Artículo siguienteCristianisme i Justícia ret homenatge a Luis de Sebastián

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingresa tu comentario!
Please enter your name here